Scroll to top

Politica de retur

Conform dispozitiilor Ordonantei de Urgenta nr.34/2014, privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii sunt exceptate de la dreptul de retragere, în ceea ce priveşte contractele la distanţă şi contractele în afara spaţiilor comerciale următoarele:

  • contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a contractului de către profesionist.

Astfel, la serviciile achiziționate de pe site-ul www.gymotion.ro clientul poate renunța în termen de maxim de 24 ore dacǎ nu a fost efectuatǎ nicio sesiune din abonament. În măsura în care doriți să renunțați la serviciile achiziționate vă rugăm să trimiteți un mail la adresa contact@gymotion.ro și vom proceda la rambursarea sumei achitate pentru serviciile achiziționate de la noi în termen de 14 zile.

 

Politici de livare

Adaugarea unui abonament in cosul de cumparaturi nu duce la inregistrarea unei comenzi. Astfel, comanda va fi considerată ca fiind certa la apasarea butonului “Cumpara acum” aferent paginiiaccesate prin intermediul butonului de final aflat pe pagina cosului de cumparaturi.

Obligatia de livrare a abonamentului se va naste in sarcina Societatii la momentul incasarii pretului aferent prin una dintre modalitatile de plata acceptate astfel cum sunt indicate expres pe Site si care pot fi consultate de catre dumneavoastra cel mai tarziu la momentul apasarii butonului de final din formularul de plata care se deschide dupa plasarea comenzii. Ulterior incasarii pretului aferent abonamentului achizitionat, veti primi un email, intr-un termen de maxim 1-2 ore, prin care veti fi instiintat despre achizitionarea

abonamentului.

Prin finalizarea comenzii potrivit celor antementionate, ne confirmati ca toate datele furnizate sunt corecte, complete si adevarate. De asemenea, consimtiti sa fiti contactat de Societate in cazul in care apar orice probleme legate de incasarea pretului aferent comenzii facute.

Preturile aferente abonamentelor sunt afisate pe SITE si sunt exprimate in Lei.

Societatea va putea modifica preturilor, acorda discounturi sau organiza promotii (inclusiv prin indicarea unor coduri de reduceri) in orice moment, astfel de demersuri fiind afisate pe Site si indicate la momentul efectuarii comenzii.

Societatea va va transmite documentele de plata aferente achizitiei facute, obligatia dumneavoastra fiind de a ne furniza toate informatiile necesare conform legislatiei contabile si fiscale aplicabile.

Sună pentru o clasă demo